Novice

Z dnem 31. 5. 2022 prenehal veljati Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 75/22).

Skladno s tem vas obveščamo, da uporaba zaščitnih mask ni več obvezna, še naprej pa svetujemo dosledno razkuževanje rok.

Vljudno vas prosimo, da na obisk prihajate zdravi in da priporočene ukrepe upoštevate.

 

Seštevamo, odštevamo, naštevamo besede, rešujemo uganke in razmišljamo ter tako krepimo možgane!

Današnji dan smo si popestrili s kegljanjem. Konkurenca je bila kar huda.

Hitro dnevi hitijo, drug za drugim se vrstijo in prišel je dan, ko praznuješ rojstni dan. Zato najlepše voščilo naj velja, ni veliko - je pa iz srca. Veliko zdravja, sreče, ljubezni in smeha želimo stanovalcem, ki praznujejo v mesecu aprilu!

 
V soboto, 9. 4. 2022, nas je obiskala klapa Solaris iz Šibenika in nam popestrila turoben, deževen dan. Skupaj smo zapeli vsem dobro znane pesmi kot so Ribari, Dalmacija u mom oku, Tri sulara su in mnoge druge. Klapi Solaris se še enkrat zahvaljujemo, prav tako pa bi se radi zahvalili tudi Karitas Beltinci, ki so nas istočasno počastili z obiskom in naše stanovalce obdarovali z darili za Veliko noč. Vsem skupaj en velik "hvala"!"

V našem domu poteka razstava velikonočnih izdelkov. Razstava bo potekala do 22. 4. 2022. Vhod na razstavo za zunanje obiskovalce je skozi stranska vrata (vrata so obrnjena proti gostilni Geza). Vabljeni!

 
V petek, 1.4.2022, nas je za vedno zapustil naš dolgoletni stanovalec, župnik, gospod Franc Kodila Ivanocy. Od njega smo se v soboto, 2.4.2022, poslovili tudi v našem domu. Gospod župnik, hvala Vam za vse. Sedaj pa počivajte v miru!

 
"Vsaka mama je prava mama. Dana za srečo in veselje. Prava in ena sama. Za vse življenje." (Tone Pavček) 
Tudi v našem domu smo obeležili dan zlatih mamic.

Dom Janka Škrabana

kot dom za starejše v Beltincih deluje že od leta 2008 in je zasebni dom s koncesijo. V domu, ki je opremljen z ljubeznijo, upanjem in optimizmom stanuje 85 stanovalcev. Delo s starejšimi ljudmi je zelo zahtevno, a hkrati tudi zelo lepo.

 

tocka dem

Copyright © 2021 Dom Janka Škrabana. Vse pravice pridržane.