PONEDELJEK
Boranja z mesom (1pš,7,9),
skuta nad sadjem (7).
TOREK
Gobova juha (1pš,7,9),
meso na žaru (9),
prekmurski krompir (9),
ajvar,
paradižnik.
Pecivo (1pš,3,6s,7,8,11s).
SREDA
Mlečne kumare (7),
pire krompir (7),
kuhana hranovka (7s).
ČETRTEK
Goveja juha (1pš,3,9),
nadevan piščanec (1pš,rž,3,6,7,8s,11s),
naravna omaka (1pš,9),
mlinci (1pš,3),
solata.
PETEK
Prežganka z jajcem (1pš,3,9),
ajdovi široki rezanci s skuto (1pš,3,7),
kompot.
SOBOTA
Bograč golaž (1pš,9),
pinjenec (7).
NEDELJA
Goveja juha (1pš,3,7,9),
ocvrti piščanec (1pš,rž,3,6,7,8s,11s),
zelenjavni riž (9),
solata.
Sladica (1pš,3,6,7,8,11s).
Navodila za prevzem!
Občasni odjemalci naročite kosilo vsaj en dan prej do 12. ure.
Prevzem kosila: 13.00-15.30 delovniki, 10.30-11.30 sobote, nedelje in prazniki.
S seboj prinesite 2 posodi z imenom in priimkom.
Naročila in dodatne informacije: 02 542 31 16
1. Žita, ki vsebujejo gluten, zlasti: pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste, in proizvodi iz njih, razen:
2. Raki in proizvodi iz rakov.
3. Jajca in proizvodi iz jajc.
4. Ribe in proizvodi iz rib:
5. Arašid (kikiriki) in proizvodi iz arašidov.
6. Zrnje soje in proizvodi iz soje, razen:
7. Mleko in mlečni izdelki (ki vsebujejo laktozo), razen;
8. Oreški, in sicer mandlji, lešniki, orehi, indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ter proizvodi iz njih. V to skupino se ne šteje oreškov, ki se uporabljajo za alkoholne destilate (vključno z etilnim alkoholom kmetijskega izvora).
9. Listna zelena in proizvodi iz nje.
10. Gorčično seme ali proizvodi iz njega.
11. Sezamovo seme ali proizvodi iz njega.
12. Žveplov dioksid ali sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO2.
13. Volčji bob in proizvodi iz njega.
14. Mehkužci in proizvodi iz njih.